Ruilen en Retourneren

Stappen

We hopen dat je bestelling naar je zin is, mochten er vragen zijn over het gebruik kan je altijd contact opnemen met info@v-whitetandpasta.nl.

Mocht een artikel toch niet naar je zin zijn, dan heb je de mogelijkheid om het binnen 14 dagen te retourneren. Voor veel van onze producten is hygiëne van belang, deze producten kunnen alleen geretourneerd worden als de verzegeling niet is verbroken.

Wil je een artikel retourneren doorloop dan de volgende stappen, op deze manier kunnen wij je retour eenvoudig afhandelen:

Meld je retour per e-mail onder vermelding van uw ordernummer naar info@v-whitetandpasta.nl

Je ontvangt een e-mail met een downloadlink voor een retourlabel, bevestig het label zichtbaar op het pakket.

Geef het verzendklare pakket af bij het dichtstbijzijnde PostNL servicepunt. Wij adviseren een afgiftebewijs aan de medewerker van het PostNL servicepunt te vragen, dit is het bewijs van uw retourzending

Nadat wij het pakket in goede orde hebben ontvangen, ruilt V-White Tandpasta het artikel om (indien voorradig) of stort het aankoopbedrag binnen 30 dagen terug op je rekening.

Kosten

Als je een artikel terug wilt sturen omdat het niet bevalt zijn de kosten van de retourverzending voor jouw rekening. We vragen hiervoor je begrip.